Skal du fraflytte din lejlighed? I så fald har du behov for en kyndig elektriker, der kan udføre dit el-tjek. Hos Dansk-Eltjek ApS har vi erfarne elektrikere, som kender til alle regler og aflæsninger, når det kommer til korrekt eftersyn af din bolig.

​Bor du på Østerbro, Nørrebro eller et andet sted i København og omegn, kommer vi gerne og hjælper dig med at gennemgå dine el-installationer. Vi foretager en systematisk gennemgang, hvor vi tjekker for fejl og mangler samt eventuelle ulovlige installationer i din bolig.

​Kontakt os allerede i dag.

​El tjek - de vigtigste målinger

Vi foretager et el-tjek med fokus på installationernes funktionsdygtighed. Vi vurderer, om de opfylder de lovmæssige krav, der var gældende, da installationerne blev udført. Vi ser bl.a. på:

  • ​Tjek af el-tavle
  • ​Måling af fejlstrømsafbrydere
  • ​Stikkontakter, lampeudtag m.m.
  • ​Lavvoltinstallationer
  • ​El-installationer
  • ​Vurdering af risiko for elektriske stød

​Du kan med fordel bruge os til dit el-tjek ved hussalg, salg af ejerlejlighed eller andelsbolig.

​Hvad koster et el-tjek?

Vores priser på et el-tjek afhænger af opgavens omfang. Ønsker du en eksakt pris, skal du blot fortælle os, hvad opgaven omhandler. Til gengæld lover vi dig konkurrencedygtige priser, professionelle elektrikere og veludført arbejde.

​Ønsker du et godt tilbud på en elektriker?

En elrapport over dine el-installationer er din sikkerhed for, at alt er korrekt udført, når din bolig skal sælges. På den måde kan køber ikke påstå andet, når handlen er gået igennem.

​Kontakt os på ​26 13 12 11 eller hc@dansk-eltjek.dk for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Her får du altid det bedst mulige tilbud på el tjek.

​Vi ser frem til at høre fra dig.